Hugo Larsen

Information via e-mail

 

Har du fået interesse for kunstmaleren Hugo Larsen?

Så tilmeld dig postlisten Hugo Larsen Info. På denne postliste vil du fra tid til anden modtage information om

Abonnement på postlisten er gratis og uden forpligtelser. Du kan når som helst framelde dig igen. Hvis du har skiftet e-mail adresse, kan du også bruge formularen til først at framelde dig på din gamle adresse og derefter bruge samme formular til at tilmelde dig igen med din nye adresse. Hvis du foretrækker at få nyheder på engelsk, så tilmeld dig den engelske postliste.

NB: Der er en indikation af, at du ikke vil kunne sende nedenstående form, idet dine og mine sikkerhedsindstillinger muligvis er i konflikt. Læs eventuelt en uddybende forklaring. Du kan i stedet sende mig en mail (se kontaktoplysninger nederst til højre på siden).

Tilmelding/framelding

Vil du tilmelde eller framelde dig postlisten Hugo Larsen Info?
  P.s.: Mails, som udsendes på denne liste vil af hensyn til virusbeskyttelse ikke indeholde modtagernes adresser. Nogle Internet Service Providers (ISP) tillader ikke modtagelse af sådanne mails, hvor modtageren er 'anonym'. Hvis du ved, at din ISP ikke tillader dette, vil du kun kunne modtage mails fra denne postliste ved at få din ISP til at tillade 'anonyme' mails fra min adresse.