Poul Kinafarer

Indsamling til hjemtransport og konservering af maleriet af Mette Marie Storm m.fl.

Vil du give dit bidrag til at få maleriet af Poul Kinafarers hustru Mette Marie Storm (1727-1814) hjem til Danmark og på museum? Her kan du støtte det gode formål. Du kan også læse mere om projektet først.

Sæt et beløb ind på konto 0400 4013630106 i Lån & Spar Bank (fra udlandet IBAN: DK90 0400 4013 6301 06, BIC: LOSADKKK). Kontoen er oprettet til formålet, men af praktiske grunde i Jan Tuxens navn. Her kan du indsætte dit bidrag.

Du kan også sende en check eller postanvisning til:
Tove og Jan Tuxen
Kongshøj Allé 23
5300 Kerteminde
Mærk dit bidrag "Mette Marie Storm"

Hvis du vil bidrage på anden vis, udbrede kendskabet til projektet til andre eller blot følge med i hvad der sker, så udfyld og send venligst nedenstående formular. Al deltagelse, alle bidrag og alle forslag modtages med glæde.

Advarsel:

I de seneste uger har mailformen ikke fungeret på mit webhotel gullestrupnet.dk.
Indtil videre vil jeg bede dig sende mig en mail i stedet for at udfylde og sende denne formular. Du er meget velkommen til at bruge mine kontaktoplysninger i nederste højre hjørne af denne side. Hvis du skulle have tilsendt mig en kommentar, tilmelding eller bestilling inden for de seneste uger, beder jeg dig om at sende mig en mail. Undskyld ulejligheden.

NB: I enkelte tilfælde vil formularen nedenfor ikke virke. Fejlen skyldes sandsynligvis en konflikt mellem dine og mine sikkerhedsindstillinger. Du kan i stedet sende mig en mail (se kontaktoplysninger nederst til højre på siden).

Jeg ønsker at støtte projektet via                 

foldere om indsamlingen (husk at anføre adresse forneden)